Dar acum pot să mă joc cu fiul meu și să -l duc în parc în weekend.


Dar acum pot să mă joc cu fiul meu și să -l duc în parc în weekend.

Greutatea ei a început treptat să scadă, dar au fost câteva sughițe minore. „Am întâlnit mai multe platouri de pierdere în greutate în timpul călătoriei, dar toți au fost îngrijiți cu ajutorul antrenorilor mei HealthyMe”, spune ea. Drept urmare, Rajalakshmi a lovit 63 kg în iunie 2016, după opt luni de antrenament.

‘O afecțiune de sănătate, urmată de un atac de medicamente, a dus la redobândirea tuturor Pierderea în greutate’

Angajații cunoscuți care sunt înscriși cu HealthyFifyMe sunt eligibili să participe la o competiție de fitness la nivelul întregii companii, care le ocupă pe baza nivelurilor de fitness și a țintelor. Include provocări distractive, cum ar fi mersul unui număr predeterminat de pași în fiecare zi sau arderea unui număr fix de calorii. Rajalakshmi s -a clasat pe primul loc pe clasamentul Chennai timp de câteva luni până când a fost forțată să facă o pauză după o problemă de sănătate. Un atac de medicamente care a urmat a dus din nou la creșterea în greutate.

Dar Rajalakshmi s -a confruntat cu această provocare. Și -a repornit călătoria de pierdere în greutate cu HealthyFifyMe și a început din nou să piardă în greutate. În prezent, ea cântărește 69 kg.

Lucrul cu antrenorul de fitness Munira Jasdan și dieteticianul Kunjal Shah, Rajalakshmi se lipește de același regim care a ajutat -o să slăbească prima dată. Ea își începe ziua devreme, cu un pahar de apă infuzat cu Pudina și scorțișoară. Apoi își completează treburile casnice înainte de a se așeza la un mic dejun de dosa , lapte și ouă. La 11 dimineața se îndreaptă spre sala de sport pentru un antrenament de două ore. Se lipește de chapattis și legume în timpul prânzului și preferă fructele în timpul ceaiului. Cina în jurul orei 9 PM cuprinde chapattis , dal și legume, sau dosa și Sambar .

‘Instructorii HealthyMe sunt doar un apel telefonic și răspund imediat la orice întrebări pe care le am’

Acum, după ce a reluat antrenamentul, numele Rajalakshmi este Înapoi pe Cognizant Lederboard, ocupând poziția nr. 3 în acest moment.

„Rajalakshmi este foarte dedicat și chiar dacă are cea mai mică îndoială, o va obține clarificată de noi. Este foarte obișnuită cu antrenamentele ei. Când a venit prima dată la noi, suferea de dureri de spate și de umăr, așa că am început niște exerciții de întărire a coloanei vertebrale pentru ea înainte de a merge mai departe cu rutina de pierdere în greutate. Continuăm să -i schimbăm rutina de antrenament în funcție de cerințe ”, spune antrenorul ei de fitness, Munira.

Ce crede ea despre o aplicație de pierdere în greutate virtuală? „Nu văd nicio diferență între o aplicație de pierdere în greutate virtuală și metoda tradițională care implică interacțiunea față în față cu experții în fitness”, spune Rajalakshmi. „Instructorii HealthyMeMe sunt doar un apel telefonic și răspund imediat la orice întrebări pe care le am.”

Fitness și alimentație sănătoasă au devenit acum o parte integrantă a stilului de viață al lui Rajalakshmi. Este extrem de mulțumită de rezultatele programului de pierdere în greutate și îl creditează pentru îmbunătățirea vieții sale. „Cel mai bun lucru despre pierderea în greutate este că am energia să mă joc din nou cu fiul meu. Mai devreme, eram atât de obosit când m -am întors acasă, încât obișnuiam să iau cina și să mă culc imediat. Dar acum pot să mă joc cu fiul meu și să -l duc în parc în weekend. Am făcut mulți prieteni noi pentru că toți prietenii lui au devenit și prietenii mei ”, zâmbește ea.

„Viața s -a întors acolo unde a fost imediat după ce m -am căsătorit”, adaugă ea. „Când am fost supraponderal, nu m -am putut ajuta cu treburile casnice chiar dacă aș fi vrut, dar acum pot. Programul de pierdere în greutate nu a dus doar la o transformare pentru mine, ci și pentru familia mea ”, spune ea.

inspirat de transformarea lui Rajalakshmi? Antrenorii noștri vă pot ajuta și voi

Renunțare: Rezultatele pot și pot varia pentru dvs. Permiteți -ne să ne ajutăm să determinați cea mai bună abordare pentru a vă atinge obiectivul.

Vă rugăm să lăsați acest câmp gol

Abonați -vă la newsletter -ul nostru

Nu ratați aceste sfaturi!

Nu spam! Citiți Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Felicitări! Te -ai abonat cu succes!

etichete: rajalakshmi c. greutăți pierderea greutății

A fost o perioadă în care mama a fost cea care te -a inspirat la noi înălțimi. Acum, este rândul tău să o motivezi să adopte un stil de viață mai sănătos. Această zi a mamei, fă -ți misiunea ta să -l scoți pe mama de pe canapea. Ea se poate plânge la început, dar, odată ce va crește asupra ei, o va găsi plăcută și plină de satisfacții și va acționa ca un improver de dispoziție cert.

cel mai bun mod de a face pe oricine să adopte un stil de viață sănătos este urmându -l pe unul singur. Așadar, lăsați -vă mama să vadă cum v -a ajutat și să participați la tranziția ei de stil de viață, să spuneți gătind mesele ei mai sănătoase, sugerând idei de gustări nutritive sau chiar lucrând cu ea. Și în timp ce nu poți face exerciții fizice pentru ea, o poți convinge să încerce chiar dacă nu vrea. Iată trei sfaturi pe care le puteți folosi pentru a-l convinge pe mama să se miște:

Forța este egală cu autosuficiența

a fi puternic este împuternicit, în special pentru o persoană care îmbătrânește și se adaptează la o energie diminuată niveluri. Exercițiul fizic și antrenamentul de forță te ajută să arăți și să te simți mai tânăr și să rămâi activ mai mult. Activitatea fizică regulată scade riscul pentru o varietate de afecțiuni, inclusiv Alzheimer și demență, boli de inimă, diabet, cancer de colon, hipertensiune arterială și obezitate.

Vă rugăm să lăsați acest câmp gol

oh salut acolo 👋 Este plăcut să Faceți cunoștință cu tine.

Înscrieți -vă pentru a primi conținut minunat în căsuța de e -mail, în fiecare lună.

Nu facem spam! Citiți Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Felicitări! Te -ai abonat cu succes!

Exercițiul este un stil de viață, nu un eveniment

a fi activ nu înseamnă doar a merge la sală de trei ori pe săptămână. Este, de asemenea, în lucrurile mărunte, cum ar fi rularea unor misiuni sau mersul în timp ce vorbiți la telefon. Dacă părintele dvs. este senior, sugerați -vă să înceapă să gătească o masă sau să facă o plimbare în grădină sau mall, orice vă face.

Comportamentul sănătos inspiră un comportament sănătos

exercițiu , alimentație sănătoasă, somn bun, un cadru de spirit pozitiv. Aceste lucruri sunt toate legate.

Cel mai bun cadou pe care îl puteți oferi mamei tale este darul sănătății. Faceți clic aici pentru a vedea cum HealthifyMe poate ajuta

[symple_button url = ”https://healthymeme.onelink.me/2285251819?pid=blog_post&c=sign_up&af_dp=hmein%3A%2F%2Factivity%2FPLANSV2Activity&af_web_dp=htp%2 3A%2F%2FHealthyMeMe.com%2FHOME & AF_FORCE_DP = TRUE ”COLOR =” RED ”SIZE =” Medium ”Border_Radius =” 3PX ”Target =” Self ”Rel =” ”Picon_Left =” ”Icon_right =” ”Obțineți potrivire cu HealthyMeMe. Înscrieți -vă aici [/Symple_Button]

Vă rugăm să lăsați acest câmp gol

Abonați -vă la newsletter -ul nostru

Nu ratați aceste sfaturi!

Nu facem spam! Citiți Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Felicitări! Te -ai abonat cu succes!

Etichete: Exercițiu de viață de viață de viață -sănătoasă a lui Essentials Essentials PackHealthy Lifestylemother

Liquorice este o plantă medicinală pe bază de plante. Se numește științific Glycyrrhiza Glabra. Rădăcinile acestei plante sunt solicitate pe scară largă din cauza beneficiilor sale pentru sănătate. Lichiorul a luat naștere pentru prima dată din Asia de Vest și din sudul Europei. A fost consumat de ani buni pentru a trata o varietate de boli. În plus, este faimos și pentru capacitatea sa de a da aromă bomboanelor, băuturilor și medicamentelor. Egiptenii au folosit licorice în scopuri medicinale; Oamenii îl folosesc până în prezent. În plus, utilizarea rădăcinilor a fost să pregătească o băutură dulce pentru regii antici.

Liquorice este ușor disponibil pe piață și este foarte ușor de utilizat. Cu toate acestea, ar trebui să consumi lichior pentru beneficiile sale extraordinare pentru sănătate mai mult decât gustul, aroma și popularitatea rădăcinii.

Valoarea nutrițională a lichiorului

Valoarea nutrițională a 14 grame de licorice este:

Vă rugăm să lăsați acest câmp gol

oh hi acolo 👋 Este plăcut să vă cunosc.

Înscrieți -vă pentru a primi conținut minunat în căsuța de e -mail, în fiecare lună.

Nu facem spam! Citiți Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Felicitări! Te -ai abonat cu succes!

 • Calorii: 53
 • Sodiu: 7mg
 • Carbohidrați: 13G
 • Zaharuri: 9.8g
 • UL>

  Beneficiile pentru sănătate ale lichiorului

  lichior conține mai mult de 300 de substanțe chimice diferite, unele dintre ele fiind antivirale și antibacteriene. Multe dintre aceste substanțe chimice ajută la tratarea și prevenirea mai multor probleme de sănătate. În plus, le putem folosi ca supliment împreună cu medicamentele prescrise pentru rezultate mai bune. Unele dintre beneficiile primare pentru sănătate ale licorului sunt: ​​

  1. Tratează ulcerațiile peptice

  ulcerațiile peptice se referă la plase din stomac, esofag inferior sau intestine. Bacteriile H. pylori provoacă inflamație care duce la dezvoltarea ulcerelor peptice. Conform cercetărilor, acestea sunt destul de dureroase.

  rădăcina de lichior are proprietăți antibacteriene. Conține flavonoide care sunt eficiente în uciderea bacteriilor H. pylori. În plus, flavonoidele sunt compuși găsiți la plante, care vindecă eficient candida albicans și alte infecții bacteriene grave precum Staphylococcus aureus.

  Puteți atenua severitatea ulcerelor peptice prin extractul de rădăcină de lichior și glicyrrhizin. De asemenea, ajută la vindecarea mucoaselor iritate și rănite în tractul gastrointestinal. Prin stimularea sintezei mucinei, lichiorul protejează stomacul și duodenul. Sinteza mucinei este producerea unui produs chimic care protejează membranele acestor organe de acidul stomacal și alte substanțe toxice.

  2. Ajută la pierderea în greutate

  Liquorice ajută la prevenirea obezității și la acumularea de grăsimi în organism. Potrivit unui studiu, acesta scade grăsimea corporală fără a influența IMC -ul corpului nostru. Lichiorul conține flavonoide care ajută la reducerea acumulării de grăsimi corporale. Flavonoidele reduc acumularea de grăsime corporală prin limitarea absorbției de grăsime, crescând cheltuielile de calorii, controlând zahărul din sânge și insulină și reducând inflamația. În plus, consumul de alimente bogate în flavonoide ajută la reducerea depozitării grăsimilor, în special la grăsimea din burtă.

  Există diferite modalități prin care îl puteți consuma pentru pierderea în greutate. Puteți obține ceai de lichior de pe piață sau puteți pregăti unul independent. Adăugați rădăcina de lichior uscată la apa de ceai clocotită. Lăsați -l să gătească câteva minute înainte de a sorbi această ceașcă caldă de încântare. În mod normal, puteți obține ulei de licorice ecologice din magazin și să -l folosiți ca pansament de salată. Există, de asemenea, bastoane de lichior uscate disponibile pe piață care pot fi spălate și mestecate direct. Chiar și utilizarea topică a lichiorului ajută la pierderea în greutate. Lichiorul conține acid glicirrhetinic, care ajută la reducerea excesului de grăsime în zonele în care o aplicați în mod regulat.

  3. Ajută cu menopauză și simptome menstruale

  rădăcina de lichior este un tratament standard la domiciliu pentru crampe de menstruație la femei. Potrivit cercetărilor, ajută și cu diverse simptome de menopauză, inclusiv butoane. Liquorice conține, de asemenea, fitoestrogeni. Acestea sunt substanțe chimice pe bază de plante care au efecte similare cu estrogenul în organism. Estrogenul este un hormon care reglează ciclul menstrual.

  Femeile care se apropie de menopauză experimentează multe schimbări și fluctuații în secreția normală a acestui hormon. Femeile pot beneficia de fitoestrogeni în această perioadă. Reechilibrează acești hormoni și ușurează perioada menopauzei care duce la o serie de efecte secundare neplăcute.

  rădăcina de lichior poate ajuta la reducerea spasmelor și a durerii, în special în abdomen și picioare. Glicyrrhizin și flavonoide sunt cele două componente principale ale lichiorului. Flavonoidele sunt antioxidanți care îmbunătățesc circulația sângelui, reduc deteriorarea celulară și a țesuturilor și reduc inflamația.

  4. Tratează Canker Sure

  lichiorul deglicyrrhizinat (DGL) este o formă de lichior obținut după îndepărtarea acidului glicirrizic. DGL stochează calitățile liniștitoare și vindecătoare ale rănilor.

  Aplicați un amestec de DGL și apă caldă pe garniturile gurii din interior. Acesta fixează semnificativ procesul de vindecare. Puteți face acest amestec de:

  • Adăugați 200 mg DGL pulbere în 200 ml apă caldă.
  • După aceea, învârtiți -l în gură timp de 2 până la 3 minute înainte de a -l scuipa.
  • Repetați procesul de două ori pe zi timp de o săptămână.

  Puteți mesteca comprimate DGL, deoarece este, de asemenea, o alternativă bună.

  5. Ajută la tratarea artritei reumatoide

  Ingredientele active ale rădăcinii de lichior, cum ar fi flavonoidele, au proprietăți antiinflamatorii. Puteți să -l luați ca supliment împreună cu medicamentele pentru artrita reumatoidă. Medicamentele cu artrita reumatoidă standard nu reușesc să blocheze buclele de feedback biochimice.

  Studiile sugerează că glicyrrhizina și acidul glicirretinic în lichior opresc efectiv același lucru. Prin urmare, rădăcina de lichior ar putea fi un medicament suplimentar util pentru artrită.

  Glicyrrhizin este un agent antiinflamator. De asemenea, ajută la producția corporală a cortizolului. Cortizolul este un imunosupresor care ajută la reducerea durerii și la debutul artritei. De asemenea, atenuează unele dintre efectele adverse ale cortizolului, cum ar fi oboseala suprarenală și anxietatea.

  modalități de a consuma licorice

  rădăcina de lichior este disponibilă sub mai multe forme ca supliment, cum ar fi capsule, pulberi, Tincturi, geluri topice și ceaiuri. În plus, rădăcina este ușor accesibilă atât în ​​formă proaspătă, cât și uscată. Numărul de componente active poate varia, de asemenea, de la produs la produs.

  Este greu să consumi întreaga rădăcină de lichior. Cu toate acestea, puteți rade rădăcinile sau puteți cumpăra rădăcini decojite de pe piață pentru a face ceai. Pentru a face ceai de lichior:

  • Amestecați o lingură de coji într -o ceașcă de apă clocotită.
  • Strângeți -l și serviți -l înainte să se răcească.
  • Puteți utiliza, de asemenea, amestecând 1⁄4 linguriță de praf de lichior în lapte fiert până când este complet dizolvat.

  Liquitor de deglycyrrhizinat (DGL) Pulse sau capsule sunt un alt bun bun mod de a le consuma. Cu toate acestea, aceste suplimente nu conțin glicyrrhizin, ceea ce provoacă cea mai mare parte a efectelor adverse ale lichiorului.

  rețete

  benzi de lichior

  porții: 14

  ingrediente

  • făină: 64 G
  • Sare roz Himalaya: 1 Pinch
  • Unt: 100 ml
  • Miere: 59 ml
  • Jaggery: 128 G
  • Lapte condensat îndulcit: 118 ml
  • Extract de lichior: 1 lingură
  • Suc de sfeclă: 1 lingură

  Metoda

  1. Adăugați făină și sare. Apoi amestecă -l.
  2. Amestecați zahărul, siropul, laptele și untul într -o tigaie. Fierbeți amestecul. Încălziți până când amestecul ajunge la 115 ° Celsius. Înmuiați degetele în apă și faceți bile din sirop. Dacă bilele se lipesc de câteva secunde, amestecul este gata.
  3. Scoateți tigaia de la foc și amestecați amestecul de făină în ea bine. uromexil forte romania
  4. Adăugați extract de lichior pentru a da aromă amestecului. În plus, puteți adăuga suc de sfeclă pentru colorarea amestecului.
  5. Transferați amestecul într -o tigaie cu unt și refrigerați timp de aproximativ o oră sau până când este bine setat.
  6. Puneți amestecul pe hârtie de ceară și tăiați -l în benzi lungi cu o lățime de jumătate de centimetru.
  7. Depozitați benzile într -un recipient etanș.
  8. efecte secundare posibile

   acid glicyrrizic, o componentă a lichiorului, este în principal responsabil pentru unele dintre efectele sale adverse. Puteți obține lichior deglicycyrrhizinat după îndepărtarea acestei componente. Odată eliminat, este posibil să nu aibă la fel de multe efecte adverse.

   Puteți utiliza rădăcină de lichior pentru a vindeca diverse probleme digestive și pentru a reduce simptomele menopauzei. Cu toate acestea, dacă este consumat în exces, poate fi dăunător și poate provoca daune organismului. Persoanele cu probleme ficat sau renale nu ar trebui să o consume prea des. În plus, poate întrerupe funcționarea unora dintre medicamente.

   ar trebui să evitați consumul de lichior în cantități mari. Glicyrrhizina componentă poate determina scăderea nivelurilor de potasiu din organism. Medicamentele pe bază de plante care conțin rădăcină de lichior ar trebui evitate și de femeile însărcinate. Consumul frecvent de lichior poate duce la nașterea prematură.

   Deși rădăcina de lichior nu este un alergen sever, orice aliment poate provoca o reacție alergică.